søndag 10. februar 2008

Drøm hardt..

Vær så snill og send meir brennevin
La oss drikke som svin
Noge å sove på
Det blir ei lang natt så drøm hardt

Stjernene sa du får et langt liv
Du sko ikkje hørt på dei
Du sko holdt din sti rein
Kun ei natt i gjen
så mangt du sko ha drømt
Alt me kan gjer er å hjelpa deg på vei

I morgen må du ta de siste stega
Og eg forstår at du spør
Var dette livet,var dette alt
Var dette livet var dette alt...

En fantastisk bra helg^^

På fredag var skolen endelig ferdig og jeg gikk til rebekka. Vi skulle jo bake, og klatre. Klatringa ble ikke noe av, og gjett hva? Vi hadde ikke sukker denne gangen heller xD Men faren til rebekka var snill og kjøpte for oss, siden han skulle kjøpe middag alikevel. Da vi bakte fant vi ut noe mer vi hadde glemt i den forrige kaka, vi hadde glemt smør... kanskje derfor den ble så rar. Uansett, etter å ha bakt kake fikk vi endelig hatt den filmkvelden vi planla for ca. et halvt år siden xD.. Så masse koselige jentefilmer^^.. og lama filmen da selvfølgelig... Sovna vel rundt 5 tiden tenker jeg.

Lørdag... Vi skulle ha stått opp kl 10 og tatt 12 toget inn til byen, men vi klarte å sove over den, og våkna rundt 12, så da var vi ikke i byen før rundt halv. 3. Her møtte vi først Even, og litt senere fant vi flere ROI folk, ikke så mange vel og merke, men ROI folk er jo koselig uansett^^. Veien tilbake ble litt lang etter feil veibeskrivelse fra meg og rebekka. Da vi kom fram ble jeg først banka i putekrig, for så å se på at Rebekka og Carita (Rebekkas eldre søster) ble banka. Mer filmkveld^^... Den koseligste filmen vi så var "mannen med jernmasken" men fiine musikken. Litt senere kom også Aron og Marion, da var vi alle 6 søsken (hvor 4 er ekte)...

Søndag klarte vi å våkne i tide, og vi dro inn til byen for å møte Johannes, han fant vi utenfor outland. Et koselig møte, også fikk jeg kjøpt meg en film i tillegg, hurra^^.. Da Johannes dro, stakk jeg og Rebekka for å se på søknene hennes sloss (fekte)... Så ble det et kafe-besøk og toget hjem. Siden søsknene skulle spise middag med en i oslo ble det en ensom togtur, men med musikk går jo det bra =D...

Det har vært en utrolig bra helg *glad* ^^

søndag 3. februar 2008

Helga =D

Fredag:

Fredag morgen kan man vel si at jeg var temmelig trøtt. når skal jeg lære at å sitte med lekser til langt på natt aldri er lurt? Men jeg kom meg da på skolen. Selvfølgelig er første time gym, men man overlever jo. Resten av skoledagen gikk vel greit helt til vi kom til siste time. Vi skulle få holde på med et avisprosjekt (det jeg hadde sitti med halve natta før), men neida. Alle på gruppa mi får gå ned å jobbe på datarommet bortsett fra meg. Bare et lite problem, som redaktør har jeg alle tekstene, fordi jeg har retta dem, dermed får ikke de andre gjort noe. En bortkasta time.
Så satte man seg å gjorde ferdig tekstene etter skolen da.

Dagen ble litt lysere av å dra til ski for å møte GK, Rune og en del musikklinje elever etterpå ^^

Lørdag:

På lørdag våknet jeg vel egentlig med planen om å gjøre ingenting, og startet dagen med å se på en film. Pirates 1 for de som lurte ;)
Litt senere på dagen fikk jeg en hyggelig telefon fra Søster dag (Rebekka) som lurte på om jeg ville være med ROI på aketur. Og hvem vil ikke det på en så fin dag, så da bar det av gårde til korketrekkeren. Har noen blåmerker etter at jeg satt på med Alex, vi skulle jo ikke være feige så vi kjørte etter rebekkas treige akebrett ned en løype som egentlig ikke skal kjøres. DUNK! hvorfor hadde noen plassert et tre midt i veien? Neste runde tenkte jeg og rebekka at hennes røde treige akebrett kanskje gikk fortere med to på. Det funka veldig fint, helt til vi kom til dumpene. Vi stoppa etter hver eneste en av dem. Men selv om vi brukte en halv evighet ned, var det jo gøy =D... Det eneste triste var at vi mista soppelua til Rebekka =(... Etterpå dro vi hjem til meg og spiste pizza og så pirates 1 . (igjen)... Så gikk rebekka på toget, og jeg satt igjen med msn-en min. Til slutt fikk jeg da lagt meg.

Søndag:

Søndagen gjorde jeg vel egentlig ikke annet enn å se på film og øve på fiolinen min ^^

Kakebakedag ^^



Onsdag 30.01.08



siden dette er mitt første blogginnlegg kan jeg jo begynne å skrive om min og søster dag sin mislykkede kakebaking xD




Jo, det hele begynte med at jeg og søster dag hadde bestemt oss for å bake kake. Midt i uka sunne som vi er... Søster dag kommer til meg med toget, og bakingen kan starte. Alt går kjempefint helt til vi skal ha oppi sukkeret. Vi skal ha 8 dl, og har...1.Smarte som vi er finner vi flere alternativer i skapet som kanskje kunne brukes. Perlesukker, melis og sukkerbiter.



Etter å ha knust sukkerbiter, hatt oppi litt perliesukker og litt melis tenkte vi at dette var jo en fin blanding, og helte det oppi uten å måle. Dumt? Kankje litt. Jaja vi fikk oss ihvertfall en god latter, og en god latter forlenger livet ;)




"hmm søster dag? Du er sikker på at vi ikke hadde oppi for mye mel?".. Jeg måtte jo spørre, det som skulle sett ut som en flytende brownies deig, ser mest ut som en bolledeig, med sjokolade i. Så må vi le litt igjen.



Jaja litt vann gjør vel ikke så mye, det får ihvertfall deigen til å se mer ut som en brownies deig enn en bolledeig. Selv om den fortsatt kanskje ikke ser helt normal ut.




Vi skrur på ovnen og putter deigen i langpanna.




"Jaja vi får heldigvis tid til å rydde, mor kommer ikke hjem før om en halvtime". Ikke før har jeg sagt det, hører vi at moren min kommer i døra. Haha, vi forter oss å rydde det meste før hun kommer inn på kjøkkenet.




Mens kaka steker kan jo vi sette oss å se på lama film imens^^. Midt i filmen må vi hente kaka, "hm den smaker..." Vi klarer ikke å bestemme oss for om det er for mye eller for lite sukker. Vi er ihvertfall enige om at den ikke smaker brownies. Men vi blir enige om at det har vært en morsom dag uansett^^.